Produk

10x20Ft (3x6M) Kémah Partai PVC abot

 

19-29 Potongan 30-49 Potongan
> = 50 Potongan
$ 189.00 $ 179.00 $ 169.00

 

Kémah pesta iki cocog kanggo acara ruangan kayata acara, pahargyan, pesta, barbecue. Sampeyan uga bisa nginstal ing latar mburi omah minangka srengenge sing gedhe lan apik kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) pigura baja tergalvani, teyeng lan tahan karat.

2) Tombol spring ing sendi kanggo persiyapan gampang lan mudhun

3) lapisan ndhuwur lapisan ditutup panas, anti banyu

 

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-P236
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Kémah pésta PVC 10x20Ft (3x6M) abot
Ukuran produk 10x20Ft (3x6M)
Bahan panutup 500gsm PVC
Bahan sidewalls 380gsm PVC
Spek pigura. Dia 42 * 1.2 / 38 * tabung baja galvanis 1.0mm
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 84 KG
MOQ 10 bêsik

Nggambar Teknis

10x20ft(3x6m) Standard Drawing

10x20ft (3x6m) Drawing standar

Aplikasi

sdafsdf
dsfds

Cocog kanggo acara ruangan lan duwe piknik karo kulawarga utawa bareng tèh sore karo kanca-kanca.

Foto Detail

b0935b0d

Kerangka baja galvanis berkualitas tinggi.Rust & pigura tahan karat. Struktur segitiga unik, nggawe bumbung ing ndhuwur luwih stabil lan tegas.

5950ad97

100% anti banyu, kain UVC perlindungan UV bisa nyedhiyakake ruangan sing nyaman kanggo ruangan acara sampeyan. Gerbang lan lawang bisa gampang dipindhah. 

e73caada

Kita nggunakake tombol spring lan baja lan payon baja sing ndadekake kemah luwih tahan lama, satate lan tegas. Tali putih duwe bolongan sing wis ditemtokake kanggo masang tali bungee lan dikuwatake nganggo grommet kanggo nyegah tarp kasebut ora bisa nyuwek. Tali bungee gampang ditulungi bolongan lan banjur ngubengi kutub logam supaya bisa diamanake.

af0f1643

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita