Produk

Kémah Acara Ruangan 3x3m

 

40-99 Potongan 100-199 Potongan > = 200 Potongan
$ 33.00 $ 31.00 $ 29.00

 

Kémah lipat iki cocog kanggo acara ruangan kulawarga, pantai, pesta kulawarga, camping lan panggunaan komersial. Sampeyan uga bisa nginstal ing pekarangan sampeyan minangka srengenge sing gedhe, apik banget kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) Pigura baja bersalut bubuk putih, karat & tahan karat.

2) Kain anti poliester pelindung lan UV sing berkualitas tinggi

3) Gawe nyetel dhuwur lan bisa luwes

4) Gampang panyimpenan lan transportasi.

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-F433
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Kémah Acara Ruangan 3x3m
Ukuran produk 10x10ft (3x3m)
Bahan panutup 160 polyester poliester
Bahan sidewalls Opsional
Spek pigura. Profil sikil-25x25 / 20x20mm, tabung truss-10x18mm, ketebalan tabung-0,8mm
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 12kg
MOQ 40 bêsik

Nggambar Teknis

sdfsadf

Aplikasi

Applications
Applications 1

Cocog kanggo macem-macem fungsi ruangan, kayata acara, pesta, BBQ, festival, panggunaan komersial lan sapiturute. Ndhuwur kanopi 10 sikile 10-kaki nyediakake gunggunge 100 kaki persegi kanggo 8-12 wong - cukup kanggo kulawarga kabeh kanthi lenggahan lan papan teduh!

Foto Detail

xijie1111

 Pigura baja kelas dhuwur kanthi kulit kanthi werni tahan karat putih nyegah.

xijie22222

Sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake tarub kanthi mung narik kurungan, sing ngirit wektu akeh. Sing adol liyane mung bisa njiret tali tarik menyang papat pojok lan ndandani. Produk kita bisa tetep nganggo tali tarik ing saben sisih kajaba papat sudhut, Telung tingkat dhuwur luwes.

xijie3333

Tube tebal duwe stabilitas lan kekuatan pendukung sing luwih becik, saengga ora gampang rusak lan mbengkongi. Desain lan konstruksi premium sing sampurna bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Kanggo ngiyatake pojok kain, kita nggunakake aksesoris plastik qualtiy sing dhuwur.

xijie44444

Kabeh sudhut lapisan pindho dikuatake. Tali Velcro kanggo nemplek ing sisih ndhuwur kanggo pigura. 4 poin tali wong. Nggunakake tali kanggo ndandani kanopi nganggo totoan baja. Peningkatan tali bisa dipasang karo kuku lemah kanggo nambah stabilitas. 

xijie5555

Tas tas kekuatan oksigen 600D, awet lan tahan luh. Panyimpenan lan transportasi sing gampang. Kanthi tas lan lempitan, sampeyan bisa nyenengake wektu utawa pesta kapan lan papan.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita