Produk

40mm Kaki Profil Tugas abot 40mm Kothak sing beda-beda Kasedhiya Gazebo sing Beda

 

30-49 Potongan 50-99 Potongan
> = 100 Potongan
$ 42.00 $ 40.00 $ 38.00

 

Kémah lipat iki cocog kanggo acara ruangan kulawarga, pantai, pesta kulawarga, camping lan panggunaan komersial. Sampeyan uga bisa nginstal ing pekarangan sampeyan minangka srengenge sing gedhe, apik banget kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) Pigura baja bersalut bubuk putih, karat & tahan karat.

2) Kain oxford kanthi kualitas tinggi kanthi lapisan PVC lan anti banyu 100% anti pelindung lan UV

3) Gampang disiyapake 2 wong sing melu manual instalasi

4) Gampang panyimpenan lan transportasi.

 

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-F333
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item 40mm Kaki Profil Tugas abot 40mm Kothak sing beda-beda Kasedhiya Gazebo sing Beda
Ukuran produk 10x10ft (3x3m)
Bahan panutup 600D Oxford
Bahan sidewalls Opsional
Spek pigura. Profil sikil --- 40x40 / 30x30mm kekandelan 1.0mm, bar truss --- 15x30mm
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 25kg
MOQ 30 bêsik

Nggambar Teknis

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes AvailableTechnical Drawing

Aplikasi

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes AvailableApplications 1

Metu saka srengenge tanpa ilang sing nyenengake! Kémah kanopi 10 x 10 munggah ing témbok kanopi kanthi témbok témbok minangka papan perlindungan rekreasi sing paling entheng sing dipasang ing wektu kurang. Sisih kanopi tahan UV nyedhiyakake 99% perlindungan UV saka sinar srengenge sing mbebayani. Iku proteksi UV kain paling dhuwur sing kasedhiya! Werna kanopi putih kaping pindho njamin manawa sampeyan tetep kelangan nalika sampeyan ana ing sangisore tenda. minangka Desain sikil lurus nyedhiyakake stabilitas tambahan. Ing cuaca udan, tendha kanopi ora anti banyu supaya ora udan.

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes AvailableApplications 2

Cocog kanggo macem-macem fungsi ruangan, kayata acara, pesta, BBQ, festival, panggunaan komersial lan sapiturute.

Foto Detail

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes Available1

Kemah nawakake daya tahan utama lan kinerja teka ing ngendi wae sampeyan butuh. Bingkai sing wis dirampungake kanthi lengkap iki duwe tabung sikil sing paling gedhe sing kita tawakake lan nampilake plastik tugas abot lan banyu terpencet. Prasaja kanggo disiyapake lan melu cepet dadi wujud kompak sing gampang diangkut sing pas karo tas nggawa sing kasedhiya.

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes Available2

Dhuwur lan profil sikil 40mm kelas ndhuwur, sing bisa ngiyatake kemah sampeyan lan luwih aman.

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes Available3
40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes Available4

Pola dhukungan angin njamin stabilitas.

Outdoor Portable Folding Tent 2x2m3

Panutup atap digawe saka kain OxD 600D kanthi lapisan PVC lan anti banyu 100% lan pelindung UV.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita