Produk

6x12m Kewajiban Pesta Perkawinan Pariwara 6x12m Kanthi Mardeni Api

 

4-19 Potongan 20-49 Potongan > = 50Pieces
$ 549.00 $ 539.00 $ 529.00

 

Kémah pesta iki cocog kanggo acara ruangan kayata acara, pahargyan, pesta, barbecue. Sampeyan uga bisa nginstal ing latar mburi omah minangka srengenge sing gedhe lan apik kanggo nambani kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) tutup ndhuwur tembok lan retardant sing cocog karo Flame Retardant Standard M2

2) kerangka tugas sing berkualitas tinggi, kanthi konektor sing awet lan pangkalan logam

3) tutup ndhuwur PVC kanthi lapisan segara sing ditutup, 100% waterproo

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-P2612
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Kémah Pesta Perkawinan 6x12m abot pesta kastil karo pensiunan geni
Ukuran produk 20x40ft (6x12m)
Bahan panutup 500Csm Fire Retardant PVC
Bahan sidewalls 380gsm Fire Retardant PVC
Spek pigura. Dia 42 * 1.2 / 38 * tabung baja galvanis 1.0mm
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 266 KG
MOQ 4 bêsik

Nggambar Teknis

dfgdfgdf

20x40ft (6x12m) Drawing Profesional

Aplikasi

Application 11
Applications 22

Kémah pesta kita kanthi desain sikil lurus lan atap gaya katedral nawakake rasa terbuka kanggo macem-macem kegiatan ruangan. Apik kanggo Pernikahan, acara perusahaan, pesta ruangan lan liya-liyane!

Foto Detail

6x12

Kita nggunakake tabung tergaleri kelas ndhuwur sing bisa nyegah tabung saka karat lan rust.Addisional pojok dhukungan nggawe struktur segitiga sing unik, nggawe pigura bumbung ndhuwur luwih stabil & firm; lan garis lemah ekstra nggawe tarub dadi stabilitas lan tahan angin ing lemah.

ed3dae29

Pinggir lan trotoar sing dirancang ing mewah PVC bisa ketemu Flame Retardant Standard M2. Anti banyu 100%, perlindungan UV kanggo nyedhiyakake swasana sing nyaman kanggo acara sampeyan. Kajaba iku, fitur mlebu lan zipper sing bisa dicopot lan jendela 12 PVC supaya akeh udara lan cahya.

574e5b9b

Ing sisih ndhuwur tenda pesta, kita nggunakake bar galvanis sing ditingkatake supaya ora ambruk saka kain PVC tugas sing abot amarga akumulasi udan. Kajaba iku, struktur sing ditingkatake bisa nglindhungi tendha saka angin lan supaya stabilitas lan safety.

6x12 1

Polar sing diangkat, Rangka tahan karat: kerangka baja kualitas ndhuwur lan sendhi sudhut logam nggawe kanopi luwih tahan lama.

6x12 2

Gerbang lan lawang bisa dipindhah gampang. Ana bolongan ing konektor kanggo nambah stabilitas pigura, atap lan trotoar dipasang ing bingkai kanthi bal bungee putih.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita