Babagan Kita

DONGTAI CITY WINSOM OUTDOOR PRODUK CO., Ltd.

Dongtai City Winsom Outdoor Product Co, Ltd didegaké ing taun 2010. Minangka produsen profesional, pabrik kita nduwe pengalaman luwih saka 10 taun ing garis iki, khusus ing macem-macem kemah lan gazebos, kayata tarub pesta, sukkah tarub, tenda lipat, papan perlindungan mobil lan omah kaca trowongan.

Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi terus, kita ngalami manufaktur lan menehi solusi kanggo pesta, acara pernikahan lan pertunjukan perdagangan. Dumunung ing Zon Perindustrian Mesin, Kutha Dongtai, kita seneng transportasi sing trep lan lokasi geografis sing apik. Kita mung 2km adoh saka Dongtai Entrance, Shenhai Expressway provinsi Jiangsu.

20200221153652

SIJIL

Madeg

Dongtai City Winsom Outdoor Product Co, Ltd didegaké ing taun 2010.

Pengalaman

Swara 10 taun pengalaman produksi

Kémah

khusus ing macem-macem jinis tenda lan gazebos, kayata tendha partai anggaran, tenda sukkah, tenda lipat, papan perlindungan mobil lan omah kaca trowongan.

KARYA

Dilengkapi set mesin lengkap, kita duwe tim layanan pelanggan profesional lan nyoba kanthi keras kanggo nyedhiyakake kualitas lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.

Machinery Equipment Workshop

Lokakarya Pemrosesan Hardware

Packing Workshop

Bengkel Paket

Material Workshop 1

Panyimpen Tube Baja

Powder-coated Workshop

Bengkel lapisan wesi

Material Workshop 2

Panyimpen Tube Baja

Production Workshop

Bengkel Tarp las-panas