Babagan awake dhewe

DONGTAI CITY WINSOM OUTDOOR PRODUCT CO., Ltd.

Dongtai City Winsom Outdoor Product Co., Ltd. didegake ing 2010. Minangka produsen profesional, pabrik kita duwe pengalaman jangka panjang luwih saka 10 taun ing baris iki, khusus ing macem-macem jinis tenda lan gazebo, kayata tarub pesta anggaran, sukkah tarub, tarub lempitan, papan perlindungan mobil lan griya ijo trowongan.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, kita wis pengalaman ing manufaktur lan nyediakake solusi kanggo pesta, acara wedding lan pameran dagang.Dumunung ing Zona Industri Mesin, Kutha Dongtai, kita seneng transportasi sing trep lan lokasi geografis sing apik.We are mung 2km adoh saka Dongtai Entrance, Shenhai Expressway provinsi Jiangsu.

20200221153652

SERTIFIKAT

Madeg

Dongtai City Winsom Outdoor Product Co., Ltd didegaké ing 2010.

pengalaman

Swara 10 taun pengalaman produksi

Tarub

khusus ing macem-macem tenda lan gazebo, kayata tarub pesta anggaran, tenda sukkah, tenda lipat, papan perlindungan mobil lan omah kaca trowongan.

BENGKEL

Dilengkapi mesin pesawat lengkap, kita duwe tim layanan pelanggan profesional lan nyoba hard kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas apik lan layanan.

Machinery Equipment Workshop

Workshop Pengolahan Hardware

Packing Workshop

Bengkel Packing

Material Workshop 1

Panyimpenan Tabung Baja

Powder-coated Workshop

Bengkel Powder Coating

Material Workshop 2

Panyimpenan Tabung Baja

Production Workshop

Bengkel Tarp Welding Panas