Produk

Kémah Partai Acara 5x10m PE Acara

 

10-29 Potongan 30-49 Potongan > = 50 Potongan
$ 199.00 $ 189.00 $ 179.00

 

Kémah pesta iki cocog kanggo acara ruangan kayata acara, pahargyan, pesta, barbecue. Sampeyan uga bisa nginstal ing latar mburi omah minangka srengenge sing gedhe lan apik kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) pigura baja tergalvani, teyeng lan tahan karat.

2) Tombol spring ing sendi kanggo persiyapan gampang lan mudhun

3) lapisan ndhuwur lapisan ditutup panas, anti banyu

 

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-P1510
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Kémah Partai Acara 5x10m PE Acara
Ukuran produk 16x32ft (5x10m)
Bahan panutup 180gsm PE
Bahan sidewalls 160gsm PE
Spek pigura. Dia 42 * 1.2 / 38 * tabung baja galvanis 1.0mm
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 122kg
MOQ 10 bêsik

Nggambar Teknis

16x32ft(5x10m) Standard Drawing

16x32ft (5x10m) Drawing standar

Aplikasi

Applications 22323213
Applications 113123

Nggunakake ing pesta sabanjure, wedding utawa BBQ kanggo ngaktifake setelan ing acara sing luar biasa! Ganti kumpul biasa dadi biasa karo tendha pesta sing nyenengake lan praktis. 

Foto Detail

bd806a89

Atap kain lan tahan kayu sing tahan banyu lan sidhang ngidini ngresiki gampang lan njaga unsur-unsur cuaca sing atos. 

3424f8b41

Desain pinggiran wavy menehi pilihan liyane. Tutupan ing sisih pinggir ing trotoar ndadekake udhara ing tarub lan aman, nggunakake bata, sandbag utawa bobot liya kanggo nambah stabilitas.

1

Iki nampilake lawang sing dipasang lan jendhela sing bisa dicopot lan jendhela kanggo ngidini udara lan cahya sing akeh.

2

Struktur segitiga unik, nggawe bumbung ing ndhuwur luwih stabil lan tegas. Iku pilihan apik kanggo acara pesta lan ruangan sampeyan kanggo ruangan sing wiyar.

e73caada

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita