Produk

[Salin] [Salin] Tas tuwuh kentang kentang sing bisa digunakake lan tahan lama

 

3000-4999 Potongan 5000-9999 Potongan > = 10000 Potong
$ 1,4 $ 1,3 $ 1,2

 

Iki tas tuwuh sing cerdas cocog kanggo tanduran njero ruangan lan ruangan lan cocog kanggo teras, kebon cilik, balconies, ruangan srengenge lan ruangan ruangan apa wae. Dheweke bisa digunakake kanggo tuwuh kentang, roti, radish, wortel, bawang, timun, terong, mrico, zucchini lan akeh sayuran liyane.

Fitur:

1) Bahan PE sing bisa digunakake lan tahan lama.

2) Jendhela Velcro visualisasi.

3) Sirkulasi udara gedhe lan got banyu.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-GB1
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Tas sing bisa dienggo maneh lan awet tuwuh kantong 10 Gallon
Ukuran produk Dia.35xH45cm
Bahan kain 160gsm PE
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 0,13 kg
MOQ 3000 bêsik

Nggambar Teknis

technical drawings

Aplikasi

应用

Tas tanduran kebon iki cocog kanggo tanduran njero ruangan lan ruangan. Dheweke cocog kanggo patio, balconies, kebon cilik, kamar srengenge, lan ruangan ruangan apa wae. Dheweke sampurna kanggo nandur kentang, endhog, lobak, wortel, bawang, kacang lan akeh sayuran liyane. Sampeyan meh bisa nggunakake tas sing tuwuh kanggo kabeh musim. Lan ora njupuk akeh kamar sing bakal disimpen.

Foto Detail

111

Iki  tas tanduran wis dirancang jendhela velcro. Liwat jendela, sampeyan bisa mriksa manawa tanduran sampeyan wis diwasa ing pot cerdas. Sampeyan uga bisa njupuk tanduran metu liwat jendela.

4

Sirkulasi udara lan banyu sing gedhe: Bolongan ventilasi ing sisih ngisor lan sisih bisa nyedhiyakake sirkulasi udara lan saluran banyu sing gedhe, nyegah akar bunder lan udhara udhara ing struktur akar tanduran, nuwuhake tanduran lan ngasilake.

IMG_7097(20191127-191035)

Material Material PE Sturdy】: Bag tuwuh jenis iki digawe saka bahan PE anti banyu, sing entheng lan super kuat, bisa digunakake maneh sajrone pirang-pirang taun, gampang kanggo ambegan lan tuwuh. Uga bisa nyegah nyiram lan bisa ngilangi banyu sing berlebihan kanthi otomatis. Nyedhiyakake lingkungan sing sehat kanggo tanduran oyod

1

Mbusak kabeh tanduran, lemah, kompos, cuci nganggo cuci entheng lan tetep garing lan lempung nganti garing supaya bisa digunakake maneh ing musim ngarep.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita