Produk

Pelabuhan Mobil Luar Lan Papan perlindungan 3x6m Karo Sidewalls

 

10-29 Potongan 30-49 Potongan > = 50 Potongan
$ 129 119 109

 

Kopi mobil iki cocog kanggo nyedhiyakake papan lan ruang kanggo mobil, moped, mancal utawa barang ruangan liyane. Sampeyan uga bisa nginstal ing pekarangan sampeyan minangka srengenge sing gedhe lan apik banget kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) Pigura baja bersalut bubuk putih, karat & tahan karat.

2) Tombol spring ing sendi kanggo persiyapan gampang lan mudhun.

3) lapisan tutup ndhuwur ditutup panas, waterproo.

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-CS136
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Pelabuhan Mobil Luar lan Papan perlindungan 3x6m karo Sidewalls
Ukuran produk 10x20ft (3x6m)
Bahan panutup 180gsm PE
Bahan sidewalls 160gsm PE
Spek pigura. Dia 42 * 1.4 / 38 * tabung baja 1.0mm kanthi dilapisi bubuk putih
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 50kg
MOQ 10 bêsik

Nggambar Teknis

13x20ft(4x6m) Standard Drawing

Profesional 13x20ft (3x6m)

Aplikasi

Applications1

Carport 10'X20 'nampilake banyu polietilena sing tahan banyu lan bunder baja 38mm Diameter sing dibungkus kanthi bubuk kanggo njamin karat, karat, lan karat. Iki gampang kanggo nyiyapake carport iku sampurna kanggo nyedhiyakake iyub-iyub & panyimpenan kanggo mobil, boat, utawa barang liyane.

Applications2

Malah kendaraan sing angel banget bisa entuk manfaat saka papan ndhelik kendharaan ruangan sing abot. Kanthi gampang kanggo nggawe pigura baja lan tutup bahan tahan banyu, UV lan UV (polyethylene) sing awet, carport iki nyedhiyakake keamanan kanthi biaya sing apik. Kit jangkar carport tugas abot iki nambahake jaminan manawa kendharaan sampeyan mesthi aman ing jinis cuaca sing paling ala. Ora kuwatir yen sampeyan nggawa truk luwih gedhe utawa SUV, amarga papan perlindungan mobil individu ukurane 10 'L x 20' W, dibangun kanggo kendaraan paling gedhe. Kita wis dijamin sampeyan nalika nyimpen otomotif kanthi menehi perlindungan lengkap saka unsur cuaca sing atos kanthi biaya sing terjangkau.

Foto Detail

Outdoor Car Ports and Shelters 3x6m with Sidewalls1

Bahan PE sing dikuatake yaiku Tear-bukti, Anti banyu lan Anti-UV. Kain bahan Tutup Industri kanggo kekiatan lan proteksi sing tahan.

Outdoor Car Ports and Shelters 3x6m with Sidewalls2

2 trotoar sing bisa dicopot nganggo jendela gaya panel sing cetha, lan saben jendhela duwe jendhela nutupi ing njaba sing ngidini cahya.

Outdoor Car Ports and Shelters 3x6m with Sidewalls3

Kerangka baja ditutupi baja kanthi kualitas tinggi, bingkai kanthi baja kanthi kualitas dhuwur. Saben cagak logam duwe tombol sworo seru kanggo nempelake cagak kanthi cepet lan supaya ora diwenehake. Tali putih duwe bolongan sing wis ditemtokake kanggo masang tali bungee lan dikuwatake nganggo grommet kanggo nyegah tarp kasebut ora bisa nyuwek. Tali bungee gampang ditulungi bolongan lan banjur ngubengi kutub logam supaya bisa diamanake. 

细节图4

Dhaptar kemasan kanggo referensi sampeyan. Tambahan, saben set kita bakal menehi instruksi nglumpuk ing karton kanggo kepenak sampeyan.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita