Produk

Struktur Baja Peternakan Luar Ruangan Kanggo Omah Ayam Gedhe 8x3x2m

 

10-29 bêsik 30-49 bêsik
> = 50 Potongan
$259,00 $249,00 $239,00

 

Kandhang iki cocok kanggo pitik lan asu.Kennel pet karo pigura gendheng dirancang karo comfort lan safety pet lan bakal mbantu nglindhungi pet saka udan, salju, srengenge, lan liyane.

Fitur:

1) Rangka baja galvanis, tahan karat & korosi.

2) Kain oxford kualitas dhuwur kanthi lapisan PVC lan 100% anti banyu lan protèktif UV.

3) Logam heksagonal bolong karo plastik kebungkus.

 


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng merek

Winsom

Nomer Model

WS-C138

FOB Port

Shanghai, Ningbo

jeneng item

Struktur Baja Peternakan Luar Ruangan Kanggo Omah Ayam Gedhe 8x3x2m

Ukuran produk

8x3x2m

Bahan panutup

420D Oxford

Spesifikasi Frame

38*1.0mm tabung baja galvanis

Packing Karton

Packing karton kuwat

Bobot

122 kg

MOQ

10 bêsik

Gambar Teknik

technical drawing

Aplikasi

application

Kandhang iki becik kanggo njaga pitik sing ana ing latar mburi cilik lan gedhe, nyegah pitik saka ngumbara, nyedhiyakake pangayoman udan lan srengenge lan njaga pitik supaya aman saka predator.Nalika kandang iki digawe utamane karo pitik, makhluk liyane kayata terwelu, asu cilik lan marmut bakal berkembang.Lari pitik iki digawe saka pipa galvanis lan nduweni atap logam sing tahan lama kanggo njamin stabilitas kandang saka wektu.Luwih apik, pitik sampeyan bakal tetep adhem, garing lan seneng karo tutup gendheng anti banyu saka kain Oxford sing menehi perlindungan srengenge lan ngalangi banyu udan.Kawat pitik tugas abot nutupi sisih pinggir, lawang lan gendheng kanggo mesthekake yen pitik ora bisa lolos lan nyegah tamu sing ora diundang mlebu. keamanan.Kit coop pitik iki dilengkapi kabeh sing perlu kanggo mbangun pager, kalebu instruksi perakitan kanggo mbantu sampeyan ngrampungake proses sing gampang.

Foto Detail

detail-2

【Konstruksi Baja Awet】 Pena pitik digawe kanthi pigura baja berkualitas tinggi, cukup padhet lan ora gampang rusak, bisa ditahan kanthi kuat ing lemah nalika digunakake ing njaba.Kajaba iku, desain sambungan cepet ngidini pigura bisa disetel mung sawetara menit

【 Tutup tahan UV & banyu】Lindungi pitik saka cuaca lan unsur njaba.Ing gendheng saka pitik roto wis desain sloped, ngidini banyu, lebu lan salju cahya kanggo gampang mbukak mati tinimbang accumulating, supaya coop punika weatherproof lan kekiatan gedhe.

detail-chicken cage-1

【Gampang Diresiki】Tabung kandang wis galvanis supaya tahan karat lan gampang njaga lingkungan sing resik kanggo pitik.Lumahing Gamelan gampang kanggo ngresiki nganggo gombal teles utawa sawetara banyu mlaku.Kandhang cah ayu karo kancing ora mung cocok kanggo sampeyan kanggo mundhakaken pitik, nanging uga kanggo kewan cilik liyane kayata terwelu lan bebek, etc.

detail-chicken cage-2

【 Jaring baja Hexagon PVC】Padat & awet, Galvanis.celah cilik ing antarane bolong nambah safety lan lawang baja sing bisa dikunci kanthi kancing lan kawat bolong nyedhiyakake perlindungan sing apik kanggo pitik sampeyan saka predator sing mabur.

detail-3

Apa Pilih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Mangga maringi pitutur apa ukuran lan carane akeh sing pengin, lan pelabuhan ing negara cedhak saka sampeyan, banjur aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita