Produk

Gazebo Lingkungan njaba Kanthi Sidewalls 3x6m

 

20-49 Potongan 50-99 Potongan
> = 100 Potongan
$ 79.00 $ 77.00 $ 75.00

 

Kémah lipat iki cocog kanggo acara ruangan kulawarga, pantai, pesta kulawarga, camping lan panggunaan komersial. Sampeyan uga bisa nginstal ing pekarangan sampeyan minangka srengenge sing gedhe, apik banget kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) Pigura baja wesi ireng, karat & tahan karat.

1) Kain oxford sing berkualitas kanthi lapisan PVC lan anti banyu 100% anti pelindung lan UV

2) Gampang disiyapake 2 wong sing melu manual instalasi

3) Panyimpen lan transportasi sing gampang.

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-F236
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Gazebo Lingkungan njaba kanthi Sidewalls 3x6m
Ukuran produk 10x20ft (3x6m)
Bahan panutup 600D Oxford
Bahan sidewalls 600D Oxford  
Spek pigura. Profil sikil-32x32 / 25x25mm, tabung truss-13x26mm, ketebalan tabung-0.8mm
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 35kg
MOQ 20 bêsik

Nggambar Teknis

Technical Drawing

Aplikasi

Outdoor Folding Gazebo with Sidewalls 3x6m xijie Applications

Cocog kanggo macem-macem fungsi ruangan, kayata acara, pesta, BBQ, festival, panggunaan komersial lan sapiturute.

Foto Detail

Outdoor Folding Gazebo with Sidewalls 3x6m xijie1

Gawe kanopi cepet ing ruangan mung sawetara langkah-langkah EZ sing cepet. Kanggo set-up sakteruse, kanopi bisa tetep aman menyang pigura kanopi sajrone njupuk mudhun lan pas ing kanthong panyimpenan. Aja menehi saran kanggo mbusak kanopi sajrone wektu panyimpenan luwih dawa kanggo luwih dawa umur kain kanopi. Nalika wektune dikepak, mbusak totoan baja lan panel tembok, geser ekstensi sikil lan bungkus menyang kantong gulung portabel sing cocog kanggo nyimpen ing mobil, truk, garasi, gudang, utawa lokasi liyane sing trep.

Outdoor Folding Gazebo with Sidewalls 3x6m xijie2

Bingkai baja kelas dhuwur sing mantep kanthi tahan karat wesi karat ireng.

细节3

Cepet Cepet

Saben sikil kanthi tombol rilis cepet, luwih gampang lempitan lan nyetel dhuwur (3 dhuwur kasedhiya).

Outdoor Folding Gazebo with Sidewalls 3x6m xijie4

Panutup atap digawe saka kain OxD 600D kanthi lapisan PVC lan anti banyu 100% lan pelindung UV.

xijie5555

Tas tas kekuatan oksigen 600D, awet lan tahan luh. Panyimpenan lan transportasi sing gampang. Kanthi tas lan lempitan, sampeyan bisa nyenengake wektu utawa pesta kapan lan papan.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita