Produk

Kopi kanopi premium 10x15ft (3 × 4.5m)

 

20-49 Potongan 50-99 Potongan
> = 100 Potongan
$ 49.00 $ 47.00 $ 45.00

 

Kémah lipat iki cocog kanggo acara ruangan kulawarga, pantai, pesta kulawarga, camping lan panggunaan komersial. Sampeyan uga bisa nginstal ing pekarangan sampeyan minangka srengenge sing gedhe, apik banget kanggo nglipur kulawarga lan tamu.

Fitur:

1) Pigura baja bersalut bubuk putih, karat & tahan karat.

2) Kain oxford kanthi kualitas tinggi kanthi lapisan PVC lan anti banyu 100% anti pelindung lan UV

3) Gampang disiyapake 2 wong sing melu manual instalasi

4) Gampang panyimpenan lan transportasi.

 

 

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek

Winsom

Nomer Model

WS-F2345

Port FOB

Shanghai, Ningbo

Jeneng item

Kopi kanopi premium 10x15ft (3x4.5m)

Ukuran produk

10x15ft (3x4.5m)

Bahan panutup

600D Oxford

Bahan sidewalls

Opsional

Spek pigura.

Profil sikil-32x32 / trusstube 25x25mm-13x26mm

kekandelan tabung-0.8mm

Paket Carton

Paket karton sing kuwat

Bobot

25kg

MOQ

20 bêsik

Nggambar Teknis

sfadfds

Aplikasi

40mm Leg Profile Heavy Duty Model Folding Tent Gazebo Different Sizes AvailableApplications 2

Cocog kanggo macem-macem fungsi ruangan, kayata acara, pesta, BBQ, festival, panggunaan komersial lan sapiturute. Digunakake ing awan sing srengenge lan udan. Kertu pop-up FT 10 x 10 nyedhiyakake bayangan sing cukup kanggo nyukupi kabutuhan saben dinane. 

Foto Detail

Premium Folding canopy tent 10x15ft(3x4.5m)1

Paviliun pop-up cepet iki digawe saka pigura baja padat sing ditutupi wubuk sing tahan karat, tahan karat lan awet; struktur salib pigura ndhuwur nambah stabilitas.

调整后的

Konstruksi plastik lan nilon nyedhiyakake gerakan lancar kanggo persiyapan sing luwih gampang lan mudhun.

Premium Folding canopy tent 10x15ft(3x4.5m)3

Kémah Pop munggah kita kanopi gampang diluncurake lan mudhun. Nggawe tarub iki gampang banget karo 2 wong bisa nyiyapake tindakake pandhuan! Lan kanopi pop 10x10 entheng lan kuwat, kanthi tali banget. 

Premium Folding canopy tent 10x15ft(3x4.5m)4

Iga tambahan bisa digunakake kanggo nambah pigura baja supaya luwih stabil lan tahan lama.

Outdoor Portable Folding Tent 2x2m3

Panutup atap digawe saka kain OxD 600D kanthi lapisan PVC lan anti banyu 100% lan pelindung UV.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita