Produk

Plumbung Plastik Putih PE Putih 8x3x2m

 

10-29 Potongan 30-49 Potongan
> = 50 Potongan
$ 99,00 $ 97.00 $ 95,00

 

Griya ijo iki nduweni tutup sing ditutup kanthi lengkap bisa nggawe lingkungan asor lan lingkungan sing luwih anget, sing bisa mbantu nuwuhake macem-macem jinis tanduran.

Fitur:

1) pigura baja tergalvani, teyeng lan tahan karat.

2) Tutup nggunakake materi poliethelin sing dikuatake kanthi transparan abot yaiku UV dilindhungi lan 100% anti banyu.

3) Lawang Zipper kanggo akses gampang ing struktur mlaku-mlaku ing omah kaca.

 

 


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

Jeneng merek Winsom
Nomer Model WS-GH832
Port FOB Shanghai, Ningbo
Jeneng item Plumbung Plastik Putih PE Putih 8x3x2m
Ukuran produk 26x10x7ft (8x3x2m)
Bahan panutup Bolong PE putih 140gsm
Spek pigura. Dia 25/19 * 0,8mm tabung baja galvanis
Paket Carton Paket karton sing kuwat
Bobot 63kg
MOQ 10 bêsik

 

Nggambar Teknis

White PE Plastic Tunnel Greenhouse 8x3x2m Technical Drawing

Aplikasi

White PE Plastic Tunnel Greenhouse 8x3x2m Applications

Griya ijo iki nambahi musim akeh kanthi nglindhungi taunan, perennial, tunas, sayuran lan tanduran sing alus saka kadhemen. Griya ijo kita nggunakake desain trowongan supaya nyaman lan trep kanggo ngrawat lan ngatur tanduran sing akeh akeh.

Foto Detail

White PE Plastic Tunnel Greenhouse 8x3x2m1

Griya ijo wis digawe kerangka baja tugas abot lan tali lemah lan tungkak lemah nggawe struktur sing stabil lan bisa dipercaya luwih suwe, ora perlu kuatir karo karat & rot. Uga dilengkapi 4 tabung brant brant, lan tabung dikiataken tengah kanggo stabilitas.

White PE Plastic Tunnel Greenhouse 8x3x2m2

Foto sing luwih rinci bakal nyedhiyakake pemahaman sing lengkap babagan produk kita. Tutup ing omah kaca ing griya ijo ndadekake hawa surem lan aman, nggarap lemah, utawa nggunakake bata, sandbag utawa bobot liya kanggo nambah stabilitas.

Plastic Tunnel Green House for Agriculture 6x3x2m xijie4

Tutup nglukis 2-lapisan kanthi bolong penegak dicemplungake, nglindhungi tanduran saka udan, srengenge lan transparan transisi nganti 85% srengenge mbuwang griya ijo. Desain tutup lengkap nyedhiyakake penutupan kelembapan & suhu sing luwih dhuwur kanggo tanduran.Padegake kabeh tanduran ing siji, wilayah sing dilindhungi sing mbantu sampeyan tuwuh lan ngatur tanduran ing taun lan woh-wohan tameng, sayuran, lan kembang saka unsur sing atos.

Plastic Tunnel Green House for Agriculture 6x3x2m xijie5

Pintu ngarep zip kaping pindho lan 12 vents exhaust dirancang kanggo ventilasi salib lan venting nalika dina panas. Tutup tutup lengkap njaga tingkat kelembapan sing dhuwur kanggo tanduran tropis, sayuran, tanduran lan tanduran.

Napa Milih Kita

1fdfdf-1
8465412-1
84521-1
1fdfdgfge-1
613521-1
hhfgf-1

Sertifikat

certificate-1
certificate-2
certificate-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulung maringi ukuran apa lan kepiye carane, lan sing ana ing negara sing cedhak karo sampeyan, mula aku bakal nggawe rega CIF resmi kanggo referensi sampeyan.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita